Avaleht » E-pood » Mängud » Mängude sarjad » Maxy sari » Dinosauruste figuuride komplekt 12-osaline 23434
-36%

Dinosauruste figuuride komplekt 12-osaline 23434

Original price was: 13.95€.Current price is: 8.95€.

Availability: Laos (saab järeltellida)

Kiire tarne
Tootekood: 00023434

Vaata ka:

Dinosauruste figuuride komplekt 12-osaline 23434

Dinosauruste figuuride komplekt 12-osaline 23434 pakub lastele suurepärast võimalust sukelduda põnevasse eelajalooliste loomade maailma. Värvilised ja detailirohked figuurid teevad mängu elavaks ja stimuleerivad laste kujutlusvõimet. Komplekt sisaldab 12 erinevat dinosaurust, mis on realistlikud ja peaaegu nagu päris! Iga väike uurija on selle seikluse üle vaimustuses.

Värviline dinosauruste figuuride komplekt

Nüüd on lummav dinosauruste maailm käeulatuses! Figuurid on valmistatud kvaliteetsest plastikust ja neil on suurepärased detailid ning erksad värvid, mis kutsuvad lapsi mängima ja arendavad nende loovust. Komplekt sisaldab 12 erinevat dinosauruse figuuri, mis pakuvad realistlikku ja harivat mänguelamust.

Mäng, mis arendab kujutlusvõimet

Dinosauruste figuuride komplekt arendab laste kujutlusvõimet, võimaldades neil luua dinosauruste maailmu, mängida stseene Jurassic Parkist ja kujutada ette nende looduslikke elupaiku. See on suurepärane vahend loovaks ja harivaks mänguks.

Kogujatele mõeldud figuurid

See komplekt sobib suurepäraselt mitte ainult mängimiseks, vaid ka kollektsioneerimiseks. Dinosauruste figuurid näevad riiulil suurepärased välja ja loovad muljetavaldava kogumi, pakkudes rõõmu igale väikesele kollektsionäärile.

Tehnilised andmed:
  • Materjal: PP (polüpropüleen)
  • Näidisfiguuri kõrgus: 8.5 cm
  • Näidisfiguuri laius: 12.5 cm
  • Kaal: 0.35 kg (pakendis: 0.37 kg)

 

Komplekti kuulub:
  • 12 dinosauruse figuuri

 

Dinosauruste figuuride komplekt on hea mitmel põhjusel:
  • Arendab kujutlusvõimet ja loovust: Lapsed saavad mängida erinevaid stseene, luua dinosauruste maailmu ja kujutada ette nende elupaiku. See aitab arendada lapse loovust ja fantaasiat.
  • Õppimine ja teadmiste omandamine: Komplekti kasutamine võib äratada huvi eelajalooliste loomade ja looduse vastu, pakkudes võimalust õppida dinosauruste liikide kohta mängulisel viisil.
  • Kognitiivsed ja sotsiaalsed oskused: Mängides koos sõprade või pereliikmetega, arenevad lapse sotsiaalsed ja suhtlemisoskused, samuti probleemide lahendamise oskused.
  • Kollektsioneerimine: Dinosauruste figuurid sobivad hästi väikestele kogujatele, pakkudes rõõmu ja rahulolu oma kollektsiooni loomisest.
  • Aktiivne ja kaasahaarav mäng: See stimuleerib lapsi aktiivselt kaasa lööma ja loobuma passiivsest tegevusest, nagu ekraaniaja veetmine.

 

Vaata ka teisi Maxy tooteid siit!

Järelmaks

ESTO järelmaksu kalkulaator

Tulemus on ligikaudne ning lõplik kuumakse sõltub kliendi krediidivõimekusest ja võib erineda allolevast laenukalkulaatorist.

ESTO järelmaksu plussid

ESTO järelmaks – ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!
Kasuta toodete või teenuste eest maksmisel just ESTO järelmaksu – kõige soodsam, mugavam ja kiirem järelmaksulink Eestis!
Lisa tooted ostukorvi, kinnita oma tellimus ning vali makseviisidest ESTO järelmaksulink. Maksmisel valige sobiv periood, igakuise osamakse suurus ning digiallkirjastage mugavalt ID-kaardi või Mobiili-ID abil.

ESTO järelmaks – ei soovi maksta kogu summat korraga? Maksa osamaksete kaupa!
Kasuta toodete või teenuste eest maksmisel just ESTO järelmaksu – kõige soodsam, mugavam ja kiirem järelmaksulink Eestis!
Lisa tooted ostukorvi, kinnita oma tellimus ning vali makseviisidest ESTO järelmaksulink. Maksmisel valige sobiv periood, igakuise osamakse suurus ning digiallkirjastage mugavalt ID-kaardi või Mobiili-ID abil.

ESTO järelmaksu tingimused

ESTO järelmaksu tavatingimused on järgmised:

• Intess alates 0%
• Lepingutasu alates 0 eurost
• Periood kuni 4 aastat
ESTO järelmaksu saavad taotleda kõik 18-70-aastased Eesti Vabariigi kodanikud. ESTO järelmaksu on võimalik vormistada kiirelt ja mugavalt ka juriidilisele isikule.

ESTO järelmaksu pakkujaks on ESTO AS (reg. kood 14180709).

Vaata lähemalt esto.ee.

Iga finantsotsusega kaasnevad riskid ja kohustused, mistõttu palume laenutoodete tarbimise vajadus hoolikalt läbi mõelda. Näiteks 1500-eurose laenusumma puhul 12 kuuks fikseeritud intressiga 14.90% aastas ja lepingutasuga 14.90 eurot on krediidi kulukuse määr 34.74%, kuumakse suurus 146.37 eurot ning tarbija poolt tagasimakstav kogusumma 1756.68 eurot. Järelmaks on finantskohustus ning enne otsuse tegemist tutvuge põhjalikult lepingutingimustega ja vajadusel pidage nõu ESTO AS töötajaga või muu asjatundjaga.

Pakend 1

EAN kood
5900779949683
Mõõtmed (Pikkus x laius x kõrgus) cm
35x23x5
Kogukaal kg
0.3

SILDID: , , , , , , , ,

Ostukorv